Gouden Jaren

Toneelgroep Karakter bestaat ruim 45 jaar! Vele mooie toneelklassiekers hebben wij al op het toneel mogen brengen. Wij hebben hier hele fijne herinneringen aan en daarom hebben wij deze editie van het Eenakter Festival het thema Gouden Jaren gegeven.

Kaarten

Kaarten kosten €11,- en zijn verkrijgbaar via Theater de Speeldoos. Een passe-partout voor twee avonden bedraagt €15,-. Reserveer hier direct jouw kaarten.

Vrienden van Karakter

Vrienden van Karakter krijgen korting op een passe-partout voor twee avonden en betalen slechts €10,-. Wil je daar gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar info@toneelgroepkarakter.nl.

Nog geen vriend van Karakter? Meld je dan hier aan!

Eenakter Festival 2019

33e editie met 8 eenakters.
Gouden Jaren

vrijdag 18 januari & zaterdag 19 januari 2019

Eenakter Festival

Vrijdag 18 januari en zaterdag 19 januari is het weer zover, dan is de 33e editie van het Eenakter Festival in Theater de Speeldoos Baarn! Acht verenigingen presenteren ieder een verrassende eenakter die wordt beoordeeld door een vakjury.

Prijzen

Traditiegetrouw worden er drie prijzen verdeeld; die voor ‘Beste acteerprestatie’, ‘Beste regie’ en ‘Beste voorstelling’. De jury bepaalt wie de zogeheten ‘Speeldoosjes’ krijgen en welke winnende vereniging met de wisseltrofee naar huis gaat.

Jury

Peter Lusse
(o.a. cabaretier, zanger, acteur, schrijver)

Tom van der Poel
(o.a. directeur Theater de Speeldoos Baarn, theaterliefhebber)

Hella de Boer
(o.a. theatermaker, kleinkunstenaar, winnaar Utrechts Cabaret Festival 2017)