Eenakter ‘We mogen weer!’ op 4 & 5 september

        

Het afgelopen jaar hebben wij als toneelvereniging iedere kans gegrepen om samen theater te maken. Maar met zijn allen ‘de bühne op’ was door de coronamaatrdegelen helaas niet mogelijk. Gelukkig kan een groep spelers komend weekend terecht op het terras bij De Wintertuin Experience tijdens de Open Deuren Route en de tuineditie van Gluren bij de Buren.

We mogen weer!
In vijf tragikomische monologen en dialogen geven Baarnse acteurs een menselijk gezicht aan de samenleving nu we weer mogen. Karakter brengt een voorstelling met illusie, met beperkingen, met herkenning en met weerzin. Hilarisch, verrassend, bizar en met klein menselijk leed. De teksten zijn speciaal hiervoor geschreven door Gwen de Visser, die tevens de regie verzorgt. De cast bestaat uit: Jasper Rottier, Dominique Smits, Bruno Koren, Maike van Wijngaarden, Kevin van den Berg en Karlijn Zents.

Welkom
Een team van de theetuin in de oude monumentale botanische kas, grenzend aan het Baarnse Cantonspark, staat klaar om gasten te ontvangen. Beide dagen spelen we de voorstelling ‘We mogen weer’ om 14.15 en 16.30 uur. Entree is gratis. Kijk ook op cultureelfestival.nl (4 september – Open Deuren Route) en glurenbijdeburen.nl (5 september – Tuin editie)